JoomlaTemplates.me by Top Web Hosting

Welkom

Bayard Shooting Club (BSC) is een schietsportvereniging. Dat houdt in dat schieten met vuurwapens als sport wordt beoefend, binnen een duidelijk omlijnd kader. Dat kan zowel in een competitief als een recreatief verband.

Wij richten ons op de sportschutter in de ruime betekenis van het woord. Hieronder vallen zowel schutters die actief willen deelnemen aan wedstrijden binnen en buiten de vereniging, als schutters die recreatief maar op een verantwoorde manier de schietsport als hobby willen beoefenen. Rambo’s en revolverhelden zijn bij ons niet op hun plaats.

Bij ons kan je dus terecht om je in een gemoedelijke sfeer en op een veilige manier te bekwamen in de schietsport of om schieten als hobby te beoefenen.

BSC is een vereniging zonder winstoogmerk en heeft geen commerciële bindingen van welke aard dan ook. De werking steunt hoofdzakelijk op de inzet van vrijwilligers.

 

De vereniging is aangesloten bij de Vlaamse Schietsportkoepel (VSK) en alle leden genieten van de collectieve verzekering die deze federatie heeft afgesloten.